Taekwondo klub Kwon tkd kwon dream team
vijesti o_nama galerija info_upis taekwondo linkovi kontakt

Licencirani majstori Taekwondo-a, suci, treneri, umjetnici pokreta tijelom koji stvaraju moguće od nemogućeg vode vas kroz ovu plemenitu vještinu.

Taekwondo klub "KWON" nastao je iz ljubavi prema ovoj plemenitoj borilačkoj vještini te sa ciljem promicanja ove plemenite vještine potekle iz Koreje prije gotovo više od 2000 godina.


Predvođeni stručnim i školovanim trenerima:


Zvonimir Matica, trener Taekwondo-a, 4. DAN/WTF i

Damir Srdinić, 1. DAN/WTF

koji iza sebe imaju preko 20 godina iskustva u ovoj vještini, sa velikim entuzijazmom prenose znanje na svoje učenike dobnih skupina od najmlađih do najstarijih.

Od početnika mlađih i starijih kadeta, juniora, seniora, veterana i umirovljenika te do napredne ekipe istih, širimo pozitivnu energiju dobro organizirane ekipe koja energično osvaja medalje i ima velike ambicije u domovini i izvan nje.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas.

 

Iskorištavamo priliku ovim putem kako bismo zahvalili svim svojim trenerima koji su nas usmjerili na pravi put u životu. Zahvaljujemo se od srca na iskrenom i ustrajnom radu sa nama dugi niz godina:

Mladen Borota, Siniša Jasić, Mirko Bertečić, Zlatko Makar, Željko Kasumović, Oskar, te na kraju Dražen Mađarević.
Veliko Vam Hvala!

Obzirom da naš dragi prijatelj i učitelj, Majstor Dražen Mađarević, 7.DAN nije više sa nama, desno su fotografije kojih se volimo sjećati.

drazen madjarevicdrazen madjarevic

drazen madjarevic

tkd kwon drazen madjarevic


Copyright 2010 © Taekwondo klub KWON. All rights reserved.